Als je op je benen te staan ​​voor een lange tijd, zal het helpen om een ​​schoen insert te maken voor de hele binnenzool van de schoen. adidas climacool sneakers Om dit te doen, verwijder de binnenzool van de schoen. Ze hebben meestal zal glijden recht uit de schoen, maar als ze worden gelijmd, kan het nodig zijn om daadwerkelijk trek de binnenzool uit de buurt van de lijm. Als u dit doet, kunt u altijd lijm de binnenzool terug als u klaar bent. Trek de binnenzool op een stuk zacht materiaal, zoals schuim of opvulling. Knip de stof en lijm deze op de top van de binnenzool in je schoen. Gebruik wol of een andere warme, fuzzy materiaal op de binnenzool voor extra warmte ook.

Bal

Vaak is een van de meest ongemakkelijke gebieden van de schoen is in de bal van je voet, voA als u het dragen van hakken. Om enkele van de ongemak te verlichten, maakt padding voor de bal van je voet. Kopen dik schuim uit een ambachtelijke winkel of stof op te slaan. U wilt het schuim worden opgevangen; Echter, hoeft u niet wilt dat het zo dik dat het kost te veel ruimte in je schoen. Probeer om de dikte tot ongeveer ¼ inch te houden, dunner als de schoenen zijn zeer strak op je voet. adidas sneakers heren Verwijder het inzetstuk uit de schoen en trek de bovenste helft van de schoen op het schuim. Knip het patroon en lijm deze in de schoen waar de bal van je voet zal zitten. Om een ​​beter gevoel van waar de insert te positioneren, dep een kleine stip verse inkt op je voet, en plaats het in de schoen, die een teken zal maken op de binnenzool te krijgen.

Hiel

Een van de grootste schoen irriterende is wanneer de achterkant van de schoen wrijft hiel en creëert blaren. http://www.kmsss.cc Dit kan gemakkelijk worden vermeden door een schoentussenvoegsel kun plakken op dat deel van de schoen de irritatie stoppen. Gebruik een stuk van ambachtelijke schuim, en snijd een dunne strook die zal wikkel rond de binnenkant hak van de schoen. Gebruik superlijm of een warme lijmpistool om het vast te zetten, en u zult versteld staan ​​hoeveel opluchting je meteen zult voelen.