Op een paar sportsokken tegen het einde van de dag of na inspanning, wanneer voeten grootste. adidas superstar dames Zitten in een stoel en zet je voet op een stuk wit papier. Gebruik juridische papier of plaats het blad schuin als je voeten zijn groot. Trace de volledige omtrek van je voet op het papier. Laat het potlood in voortdurend contact met de randen van je voet te blijven tijdens het proces en houdt het potlood recht omhoog en omlaag. Herhaal dit met de andere voet. Meet de omtrek van de tekening van de voet. Houd een liniaal over de langste twee punten van voor naar achter. Verminder dit getal met 5 mm, of 1/5 inch. Let op de meting aan de zijkant van het papier. Maatregel van links naar rechts op het breedste deel van uw tracing. Verminder dit getal met 5 mm, of 1/5 inch. Herhaal dit met de andere voet. 

Gebruik de lengtemeting, in inches, de Amerikaanse schoen dimensionering geschikt voor New Balance schoenen te bepalen. Deze nummers komen overeen met standaard dimensionering labels. Gebruik de grootste van de twee metingen als je voeten verschillen in grootte. Breng uw metingen om een New Balance retail locatie of vergelijk breedte metingen om een dimensionering grafiek op de New Balance website om te bepalen of u een speciale breedte nodig. 

Hoe af te slanken gespierde dijen 

Verander je weerstand workouts. adidas zx flux Spieren van nature krimpen of atrofie, wanneer u stopt met het gebruik ervan. Hoewel je niet kunt stoppen met het gebruik van uw benen geheel, kunt u stoppen of wijzigen been-specifieke weerstand oefening. Als je je benen een aantal dagen per week te werken, vermindering van de frequentie of twee keer per week. Gebruik lagere gewichten met hogere herhalingen, die uithoudingsvermogen bouwt zonder bulk. U kunt ook stoppen met alle been-specifieke krachttraining en uitsluitend richten op het bovenlichaam van airconditioning. Verhoog uw cardiovasculaire training. Probeer niet-gewicht dragende oefeningen, zoals fietsen, zwemmen of de elliptische trainer. Cardiovasculaire oefening breekt spierweefsel, omdat het lichaam verbrandt suiker eerst, dan breekt vet en spieren voor energie. Oefening voor 45 tot 60 minuten de meeste dagen van de week, en vervang ten minste één van uw been-specifieke weerstand workouts met een cardio-sessie. 

Verander uw dieet. Muscle is actief weefsel en verbrandt calorieën te allen tijde. Verminder uw dagelijkse calorie-inname en je lichaam zal breken de spieren te compenseren. Verminderen door niet meer dan 500 calorieën per dag en volg een gezond dieet met vers fruit en groenten, volle granen en magere eiwitten. adidas neo dames Ga niet lager zijn dan 1200 calorieën per dag en eet op regelmatige tijdstippen, anders wordt je lichaam zal gaan in "honger mode" en vasthouden aan vet om te compenseren voor het verlies van calorieën.