Eet een caloriearm dieet rijk aan voedzame voedingsmiddelen, zoals mager vlees, groenten, fruit en volkoren granen. voetbalschoenen adidas Geef niet toe en volgen een rage dieet, zoals gezond gewicht te verliezen is een verandering van levensstijl en niet een tijdelijk dieet. De Centers for Disease Control and Prevention, of CDC, stelt dat diëten gezonde calorie-inname, dat kan ertoe leiden dat u om gewicht te verliezen, maar in een ongezonde manier kan beperken. Bewaken van de hoeveelheid calorieën je verbruikt, en als je een doel van het verlies tot 2 pond. vet per week, moet u uw dagelijkse calorie-inname verminderen met 500 tot 1.000 calorieën, volgens de CDC. 

Voer ten minste 150 minuten van matige cardiovasculaire oefening per week, of 75 minuten van intense cardiovasculaire training per week in combinatie met een caloriearm dieet om lichaamsvet te verliezen en je gewicht te behouden. Een voorbeeld van matige cardio-oefening zijn onder stevig wandelen, casual fietsen en zelfs werken in de tuin, terwijl intensieve cardio-oefening zijn onder andere joggen, touwtje springen of zwemmen. voetbalschoenen Cardiovasculaire oefening roept opgeslagen vetcellen om het lichaam energie te geven voor de taak bij de hand, waardoor het legen van vetcellen door je hele lichaam; met inbegrip van uw vet pad. 

Neem deel aan krachttraining een paar keer per week om spiermassa op te bouwen en versterken van je lichaam. Krachttraining is een oefening die een groep of meerdere spiergroepen isolaten en maakt gebruik van externe gewicht, zoals halters, om de spieren vermoeidheid. Niet alleen krachttraining build spiervezels, maar helpt ook sterke botten te bevorderen, evenals het verhogen van uw mentale focus. 

Voer lagere buikspieroefeningen, zoals been liften, puma voetbalschoenen ten minste drie keer per week te versterken en ontwikkelen van uw onderste buikspieren. Tijdens het uitvoeren van buikspieroefeningen alleen zal niet ontdoen van uw vet pad, in combinatie met een gezonde voeding, cardio en krachttraining kunt u de grootte van het vet pad en andere vetophopingen te verminderen door je hele lichaam.